Toerentalmeting

Op zoek naar een toerentalopnemer van absolute topkwaliteit? JN Testapparatuur biedt de AVL toerentalmeter. Dé oplossing voor nauwkeurige toerental metingen.

De werking van een toerentalopnemer

Een toerentalopnemer wordt gebruikt om het aantal omwentelingen van een verbrandingsmotor te meten. Het wordt ook wel een toerenteller of een tachometer genoemd.

Toerentalmeters kunnen worden gekoppeld aan bijna elk type emissie apparaat (roetmeter / viergastester) en wordt gebruikt tijdens de APK uitlaatgasmeting.

De AVL toerentalopnemer

Voor een goede toerentalmeting is de AVL Ditest Speed 2000 toerentalopnemer de beste oplossing. De magneetsensor detecteert een optimale toerentalmeting. Door de combinatie van trilling en geluid wordt een stabiel toerental weergegeven.

De AVL Ditest Speed 2000 is de enige toerentalopnemer waarmee op alle auto’s het juiste toerental kan worden gemeten. Door de afgevlakte rimpelspanning in de huidige auto’s is een toerentalmeting niet mogelijk met de ‘oudere’ toerentalopnemers.

De AVL toerentalmeter kent de volgende specificaties:

  • Te gebruiken voor zowel diesel- als benzinemotoren
  • Meting via trilling en geluid
  • Communicatie via kabel naar viergastester of roetmeter

 

Meer weten over de prijzen van deze AVL toerentalopnemer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies en informeren u over de prijzen en mogelijkheden

toerentalmeter avl

JN Testapparatuur, gespecialiseerd in APK testapparatuur.

Koop bij de man die repareren kan!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% klanttevredenheid.