Viergastester

Onmisbare testapparatuur voor iedere APK-keuringsinstantie: een viergastester, ook wel uitlaatgastester genoemd. Met onze viergastesters van Capelec voert u eenvoudig een viergasmeting uit voor auto’s met een benzine, LPG, CNG of LNG-motor. Tijdens de viergasmeting controleert u of het percentage schadelijke uitlaatgassen het wettelijk maximum niet overschrijdt. Het overschrijden van de wettelijk vastgestelde maximale percentages duidt in veel gevallen op een defecte katalysator, waardoor de auto niet direct goedgekeurd kan worden. Met onze Capelec viergastesters bent u verzekerd van een nauwkeurige en snelle viergasmeting van:

  • CO: koolstofmonoxide
  • CO2: koolstofdioxide
  • HC: koolwaterstof
  • O2: zuurstof

Bent u op zoek naar een betrouwbare viergastester of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw APK-keuringsinstantie? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knoppen. We geven u graag persoonlijk advies en informeren u over de kosten en mogelijkheden van onze viergastesters.

0341-265065Contactformulier

Viergastester kopen

Bij JN Testapparatuur bieden we uitsluitend viergastesters van het hoogwaardige merk Capelec aan. Capelec is sinds 1989 een van de marktleiders op het gebied van APK-testapparatuur, waardoor u altijd bent verzekerd van een betrouwbare en snelle viergasmeting. U vindt bij ons 3 soorten viergastesters die u eenvoudig aanvult met een eventuele roetmeter en JAN-3 nulemisie unit.

Onze viergastesters

CAP3201

Onze CAP3201 viergastester met lcd-scherm is geschikt voor metingen aan benzine, LPG en CNG voertuigen. Dankzij het optionele verrijdbare platform, voert u altijd en overal gemakkelijk een viergasmeting uit.

CAP3600

Bij de CAP3600 zijn de viergastester en computer verwerkt in een modern statief, dat u zowel op de vloer als op een verrijdbaar platform monteert. Dankzij een groot touchscreen van 23 of 27 inch is de viergastester zeer eenvoudig in gebruik.

CAP3500

De CAP3500 is voorzien van een tablet, waardoor u zeer mobiel bent en u direct profiteert van een viergastester die weinig ruimte in beslag neemt.

Voor alle viergastesters geldt dat ze uit te breiden zijn met een roetmeter, die u eenvoudig op de JAN-3 nulemissie unit plaatst. De roetmeter van Capelec koppelt u zeer eenvoudig aan uw viergastester.

Bent u geïnteresseerd in onze viergastesters of wilt u graag een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knoppen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

0341-265065Contactformulier

Capelec_CHA_1135_preview

Technische specificaties Capelec viergastesters

Viergastester:

– Hoogste klasse OIML R99 Klasse 0
– Opwarmtijd < 5 minuten
– O2 cel analyse (levensduur)

Uitvoeringen:

CAP3201-G
– Europese MID toelating
CAP3500-G
– Europese MID toelating
CAP3600-G
– Europese MID toelating

Combinatie met roetmeter

CAP3201-GO
CAP3500-GO
CAP3600-GO

Opties:

CAP8533 toerenteller

ilHVIbQfTIudaAg_m26IVQ-1200px-Groupe_PSA_logo.svg
Capelec multi-gas analysers and smokemeters are now part of the
PSA Group’s Equipment Selection.

Contact opnemen met JN Testapparatuur

Heeft u vragen over onze viergastesters van Capalec of bent u benieuwd naar de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op of vraag uw nieuwe viergastester direct aan via onderstaande knoppen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en voorzien u graag van deskundig advies.

0341-265065Contactformulier

JN Testapparatuur, gespecialiseerd in APK testapparatuur.

Koop bij de man die repareren kan!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% klanttevredenheid.