Gaslekdetectiemeter

Bij JN Testapparatuur bieden wij u dé gaslekdetectie-oplossing: de draagbare GD8514 gaslektester. Met onze gaslekdetector kunt u eventuele gevaarlijke gassen in de directe omgeving detecteren en meten, bovendien is een apparaat t.b.v. opsporen LPG-, CNG- en LNG-lekkage verplicht voor alle APK keurstations. Met de GD8514 gaslekdetectiemeter bent u altijd voorzien van een betrouwbaar meetinstrument als APK-keurmeester. Kortom, bij JN Testapparatuur bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare draagbare gaslekdetectiemeter. 

Gaslekdetectiemeter verplicht voor APK keurstations

Sinds 20 mei 2018 is een gaslekdetectiemeter die LPG-, CNG of LNG-gaslekkages kan detecteren verplicht voor alle APK keuringsstations. Een gasdetectiemeter, ook wel gaslektester genoemd, is een apparaat waarmee u de gaslekkages van het voertuig dat u voor APK aangeboden krijgt. Onze gasdetectiemeter heeft een eenvoudige en snelle werking en detecteert gas op vier niveaus. Zo spoort u makkelijk gaslekkages op. 

U mag ook met uw viergastester gaslekdetectie doen!

Voordelen van de gaslekdetectiemeter

Onze GD8514 gaslekdetectiemeter is van hoge kwaliteit en is ontwikkeld in Nederland door het bekende merk: Bears Safety Instruments (BSI). Deze gaslekdetectiemeter brengt naast een snel en eenvoudig gebruik ook andere voordelen met zich mee:

  • Mobiele gaslektester met 230 Volt oplaadstation
  • Hoge accu capaciteit
  • Gaslektester staat standaard in oplader en is altijd klaar voor gebruik
  • Geleverd met certificaat
  • Ook leverbaar voor het detecteren van waterstofgas, koolmonoxide en koudemiddelen voor airco installatie.

Gaslekdetectiemeter meet diverse gassen

Met de GD8514 gaslekdetectiemeter controleert u onder andere één van de volgende koolwaterstofgassen:

  • LPG, methaan (CNG/LNG)
  • Butaan
  • Propaan
  • Ethanol
  • Waterstof

Gaslekdetectiemeter kopen?

Dus als u op zoek bent naar een gaslekdetectiemeter die het leven van een APK-keurmeester makkelijker maakt, kies dan voor een gaslekdetectiemeter van JN Testapparatuur BV. Onze gaslekdetectiemeter is van topkwaliteit, is betrouwbaar en biedt een uitstekende prestatie. Onze gasdetectiemeter is zeer eenvoudig te bedienen.

Meer weten over de prijzen van onze gaslekdetectiemeter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies en informeren u over de prijzen en mogelijkheden.

Op zoek naar andere testapparatuur?

Bij JN Testapparatuur verkopen we niet alleen gasdetectiemeters, maar ook andere testapparatuur voor uw apk keuringsstation, zoals:

JN Testapparatuur, gespecialiseerd in APK testapparatuur.

Koop bij de man die repareren kan!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% klanttevredenheid.