Remmentestbank

Op zoek naar een remmentestbank? JN Testapparatuur biedt een kwalitatief hoogwaardige Deense remmentestbank aan. Een gegalvaniseerde remmentestbank die wereldwijd door officiële keuringsstations en o.a. de NAVO wordt gebruikt. Beschikbaar als inbouw remmentestbank (BM4010) en als opbouw remmentestbank (BM3010).

Remmentestbank kopen: alleen hoogwaardige kwaliteit

Een remmentestbank, ook wel rollenbank genoemd, is een fundamenteel onderdeel van een APK straat en is essentieel voor het testen van moderne remsystemen van een auto. Met behulp van een remmentestbank kunnen remmen worden getest en onderhouden volgens de eisen van de RDW. Met behulp van een remmentestbank kunnen remsystemen van een auto worden getest op betrouwbaarheid en prestaties, waardoor de veiligheid van de bestuurder en andere weggebruikers wordt vergroot. 

Wij bieden twee soorten remmentestbanken: de BM4010 inbouw remmentestbank en de BM3010 opbouw remmentestbank die slechts 16 cm hoog is en dus altijd past voor uw hefbrug

 

BM3010 Opbouw Rollenbank

De BM3010 heeft een uniek ontwerp, waardoor hij uitermate geschikt is om als opbouw voor de hefbrug geplaatst te worden. Dit is ideaal voor de garagehouder die nu een rollenbank wil kopen maar geen gat in de vloer mag maken omdat hij in een huurpand zit, met vloerverwarming te maken heeft of dusdanig weinig ruimte heeft dat zelfs de oprijplaten buiten moeten liggen(vraag gerust naar de mogelijkheden).

De BM 3010 is slechts 16 cm hoog, in tegenstelling tot vele andere remmentestbanken die vaak een hoogte hebben van 25 cm. En hij kan rechtstreeks op de vloer worden geplaatst voor de hefbrug. De meeste hefbruggen zijn af te stellen op 16 cm hoogte, zodat er een mooie vlakke werksituatie ontstaat.

BM4010 Inbouw rollenbank

Ook het ontwerp van de BM4010 remtestbank is uniek. Door 2 losse rollenpakketten in een bak te plaatsen, kan de afstand onderling aangepast worden. Vaak is het ook mogelijk om het losse rollenpakket in een bestaand gat van uw oude rollenbank te plaatsen. Hierdoor beschikt deze rollenbank over een groot aantal opties die een aangepaste configuratie mogelijk maken.

 

Wij, van JN Testapparatuur, begrijpen dat de aanschaf van een remmentestbank een behoorlijke investering is. Het is daarom uiterst belangrijk voor ons dat wij producten bieden die jarenlang mee gaan. Kwaliteit staat bij ons voorop. Vandaar dat wij de kwalitatief hoogwaardige Deense inbouw of opbouw remmentestbank van BM Test Equipment aanbieden. Deze remmentestbanken zijn robuust en uiterst duurzaam: 

 • Al het staal is van de hoogste kwaliteit en warm gegalvaniseerd.
 • Bestaat uit een integrale gemotoriseerde tandwielkast, twee hoofdrollen en een veer belaste sensor rol, allemaal geplaatst in een gegalvaniseerd stalen frame.
 • De slijtvlakken van de rollen zijn gebaseerd op staal rasterwerk voorzien van een coating die voor extra grip zorgt. Dit om een lange levensduur en nauwkeurige metingen te garanderen.

Hieronder leest u meer over de opties en specificaties van dit Deense exemplaar.

Zie ook www.bmtest.dk

 

Opties en specificaties van de remmentestbanken

De BM4010 en BM3010 remmentestbanken zijn standaard uitgerust met de volgende opties:

 • 4 x 4 meting
 • IR afstandsbediening
 • Draaibare wandconsole voor het display

Ook zijn deze remmentestbanken geschikt voor de meeste gangbare wielbreedtes. De BM4010 rollenbank is uit te breiden tot 2800 mm testbreedte.

Breedte rollen:

BM3010 opbouw rollenbank: 

700 mm rollen, testbreedte min. 880 mm tot max. 2250 mm

BM4010 opbouw rollenbank: 

 • 750 mm rollen, testbreedte min. 800 mm tot max. 2300 mm
 • Optioneel: testbreedte min. 800 mm tot max. 2800 mm

 

Hoogwaardige hardware

Onze rollenbanken beschikken over hoogwaardig hardware die nauwkeurige metingen mogelijk maken:

 • Infrarood afstandsbediening met een werkafstand van 15-25 meter.
 • Groot en goed afleesbaar aluminium display met analoge en digitale uitlezing van alle relevante testgegevens.
 • Twee grote analoge wijzerplaten die de linker en rechter remkracht weergeven.
 • 50 mm hoge heldere digitale uitlezing van remkracht verschil in %.
 • Weergave-eenheden zijn beschikbaar in daN.

De BM 4010 en BM 3010 rollenbank is goedgekeurd door verschillende internationale instanties.

Remmentestbank prijzen

Meer weten over de prijzen van deze remmentestbank? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies en informeren u over de prijzen en mogelijkheden van onze remmentestbank.

Ontdek al onze testapparatuur

Naast remmentestbanken verkopen we bij JN Testapparatuur onder andere:

Inbouw remmentestbank BM 4010
Opbouw remmentestbank BM 4010
Opbouw remmentestbank

JN Testapparatuur, gespecialiseerd in APK testapparatuur.

Koop bij de man die repareren kan!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% klanttevredenheid.