EOBD Tester

Een EOBD tester is onmisbaar voor elke aanbieder van apk-keuringen. Met een EOBD meter controleert u de P-codes, MIL-status en voert u de readiness-test uit. Dit zijn de drie belangrijkste testaspecten van de apk-keuring. Wanneer deze aspecten correct zijn volgens de tester, is het voertuig rijklaar voor de Nederlandse wegen.

EOBD tester voor apk kopen

Bij JN Testapparatuur vindt u zeer snelle en gebruiksvriendelijke EOBD testers van het hoogstaande merk AutoLink. Deze apparaten zijn de maatstaaf voor een kundige apk-keuring. De tester is eenvoudig in te pluggen en geeft vervolgens met één druk op de knop alle gegevens weer. Met de aanschaf van een EOBD tester voldoet u aan de RDW richtlijnen omtrent apk-keuringen. U bestelt hem eenvoudig via JN Testapparatuur.

Werking EOBD tester

Een EOBD test voert u eenvoudig uit tijdens de apk-keuring. Dit doet u door de EOBD connector van het voertuig op te zoeken, de EOBD tester in te pluggen en het contact aan te zetten. De test wordt dan direct uitgevoerd. Selecteer na de test de diagnose optie om te controleren op eventuele foutcodes. Na de controle zet u het contact weer uit en haalt u de het apparaat uit de connector.

Andere producten van JN Testapparatuur

Bij JN Testapparatuur vindt u alle apk benodigdheden voor uw werkplaats. Behalve onze EOBD tester kunt u bij ons terecht voor:

Bereik JN Testapparatuur

Heeft u vragen over de werking van onze EOBD tester voor apk of bent u op zoek naar een oplossing voor uw bedrijf? Bereik ons telefonisch of via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de opties te bespreken.

JN Testapparatuur, gespecialiseerd in APK testapparatuur.

Koop bij de man die repareren kan!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% klanttevredenheid.