Roetmeter

Bij JN Testapparatuur bieden we hoogwaardige roetmeters aan van het merk Capelec: zowel als stand-alone roetmeter als in combinatie met een van onze Capelec viergastesters. Bovendien bieden we ook direct de mogelijkheid aan om uw roetmeter te voorzien van bijpassende deeltjesteller en JAN-3 afzuigunit. Dankzij de JAN-3 afzuigunit voert u eenvoudig en snel betrouwbare viergas- en roetmetingen uit zonder dat er schadelijke uitlaatgassen en roetdeeltjes in uw werkplaats terechtkomen. Op die manier bevordert u een gezonde werkplaats voor zowel uw werknemers als uw klandizie. De roetmeter van Capelec is uitermate geschikt voor het uitvoeren van roetmetingen voor onder andere de volgende voertuigen:

  • Auto’s
  • Vrachtwagens
  • Bussen

Bent u op zoek naar een betrouwbare roetmeter of bent u benieuwd naar de beste roetmeter installatie voor uw APK-keuringsinstantie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knoppen. We voorzien u graag van deskundig advies en informeren u over de kosten en mogelijkheden van onze roetmeters.

0341-265065Contactformulier

Roetmeter kopen

Capelec is sinds 1989 een van de marktleiders op het gebied van APK-testapparatuur, waardoor u altijd bent verzekerd van een betrouwbare en snelle apparatuur tijdens de APK-keuring. Om tijdens iedere APK-keuring alle meetapparatuur bij de hand te hebben, vult u uw roetmeter eenvoudig aan met een JAN-3 nulemissie unit en eventuele deeltjesteller.

Soorten roetmeters

In onderstaand overzicht vindt u onze roetmeter in combinatie met de verschillende viergastesters, JAN-3 afzuigunit en eventuele deeltjesteller. De Capelec roetmeter is de onderste zwarte box op de JAN-3 nulemissie unit. Boven de roetmeter plaatst u vervolgens eenvoudig een eventuele deeltjesteller.

CAP3200-O

De CAP3200-O is een roetmeter, eventueel in combinatie met een viergastester, voorzien van lcd-scherm. Deze is geschikt voor roetmetingen van alle voertuigen en is eenvoudig te verplaatsen dankzij het optionele verrijdbare platform.

CAP3600-O

Bij de CAP3600-O maakt u eenvoudig verbinding tussen de roetmeter en het 23 of 27 inch touchscreen waar u alle metingen op ziet verschijnen. De viergastester is volledig verwerkt in een modern statief, dat u eenvoudig op de vloer of flexibel platform bevestigt.

CAP3500-O

De CAP3500-O is een roetmeter waarbij u de resultaten ziet op een tablet. Het tablet neemt u eenvoudig in de hand, waardoor u zeer flexibel bent. Ook hier maakt u simpel verbinding via bluetooth.

Is een roetmeter nog noodzakelijk?

De Capelec roetmeter is een losse unit die gebruikt wordt om de uitlaatgassen te testen wanneer de diagnose van de EOBD tester bij oudere dieselvoertuigen zonder roetfilter niet goed is. In dit geval is een deeltjesteller niet geschikt en heeft u dus een roetmeter nodig. Daarnaast is nulemissie in de werkplaats verplicht gesteld volgens de Arbowet. De roetmeter in combinatie met de JAN-3 afzuigunit biedt hiervoor dé uitkomst. Voor meer informatie over onze roetmeters, verwijzen we u graag naar ons interview met AMT.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze roetmeter of wilt u graag een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0341-265065Contactformulier

JAN-3

Technische specificaties Capelec roetmeter

Roetmeter:

  • Diagnose binnen 10 seconden
  • Meetwaarden en grafische analyse van de roetmeting
  • Opwarmtijd < 5 minuten
  • Automatisch nulpunt instellen
  • Alle meetwaarden op één scherm

Uitvoeringen:

CAP3200-O

CAP3500-O

CAP3600-O

Combinatie uitlaatesters:

CAP3201-GO

CAP3500-GO

CAP3600-GO

ilHVIbQfTIudaAg_m26IVQ-1200px-Groupe_PSA_logo.svg
Capelec multi-gas analysers and smokemeters are now part of the
PSA Group’s Equipment Selection.

Contact opnemen met JN Testapparatuur

Heeft u vragen over onze Capelec roetmeter of bent u benieuwd naar de beste oplossing voor uw APK-keuringsinstantie? Neem dan contact met ons op of vraag uw nieuwe roetmeter direct aan via onderstaande knoppen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en voorzien u graag van deskundig advies.

0341-265065Contactformulier

JN Testapparatuur, gespecialiseerd in APK testapparatuur.

Koop bij de man die repareren kan!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% klanttevredenheid.