Gebruiksvriendelijke, snelle viergastester en roetmeter.

Met deze emissieapparatuur zal uw APK keurmeester bijzonder tevreden zijn i.v.m. de zeer snelle werking (roetmeting binnen 10 sec.) en u met de zeer lage onderhoudskosten!

De Capelec emissie apparatuur is een snelle meetunit voor de APK wetgeving en meetinstrument voor de analyse van uitlaatgassen.
De Capelec emissie apparatuur voldoet aan de de internationaal geldende normen (O.I.M.L. klasse 0 R99).
Door een korte opwarmtijd en uiterst gebruiksvriendelijke menu structuur is het mogelijk om binnen zeer korte korte tijd een snelle en nauwkeurige meting uit te voeren.

Bij de Capelec viergastester is er de keuzemogelijkheid om benzine, LPG of aardgas auto’s te testen.
De Capelec roetmeter heeft de mogelijkheid om binnen 10 seconden een meting uit te voeren. Naast deze meting is het ook mogelijk om de roetmeter volledig automatisch te laten bepalen, aan de hand van de resultaten van de meting, of de meting goed of fout is. Is de K-waarde na de eerste of tweede keer gas geven 0,5 onder de toegestane K-waarde dan is de meting klaar. Moet er in totaal drie keer worden gas gegeven dan wordt de gemiddelde K-waarde, het onderlinge verschil in K-waarde en maximaal toerental berekend. Naar aanleiding van deze resultaten wordt aangegeven of de test goed of fout is.

Specificaties

Hoofdunit
Viergastester
Voedingsspanning
240 V / 50 HZ / 65 W
CO
0-5 vol. %
Display
LCD display
CO2
0-20 vol. %
Printer
Thermisch
HC
0-20.000 vol. ppm
Afmetingen
40 x 38 x 18 cm
O2
0-21,7 vol. %
Lambda
0.8-4.0

Windows software

Met de optionele Windows software is het mogelijk om de testresultaten grafisch en digitaal weer te geven op een PC.

Van de testresultaten zijn rapporten te maken die op een PC kunnen worden opgeslagen. Deze resultaten kunnen per voertuig (op basis van kenteken) terug worden gekeken.

Gespecialiseerd in APK apparatuur

Ons streven is niet de grootste, maar de beste zaak in ons vak te zijn met een goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% klanttevredenheid.

Diensten

APK Apparatuur

Service

Garantie